Tajci Concert
October 19, 2018
8:00 pm
Split
Sumica - Restaurant Grunwald
Google Map

Tajčin koncert hitova iz 90-ih obećava ugodnu atmosferu, dobru zabavu i vrhunski glazbeni užitak. U pratnji benda Tomislava Sojata (Prva ljubav, Aerodrom), Tajči će se pridružiti i glazbenik iz Nashvillea, gitarist David Langley (Willie Nelson, Ray Price, Mark Alan Cash).

Novoobnovljena Šumica – restoran Grunwield, idealna je lokacija za glazbene događaje poput Tajčinog, gdje su emocija, pjesma i druženje u prvom planu. Uz mega hitove “Hajde da ludujemo”, “Moj mali je opasan” i “Dvije zvjezdice”, Tajči će s publikom podijeliti pjesme sa svoja tri albuma iz 90-ih i otkriti što ih je tada činilo posebnima. Na repertoaru su i neke drage pjesme koje ćemo zajedno zapjevati, kao npr. “Konoba” i “Dobra stara vremena” te nekoliko Tajčinih uradaka s albuma “Awaken” (“Glavu podigni” i “Sve je moguće”). U duetu s izvrsnim Davidom Langleyem, Tajči ce izvesti i nekoliko klasika kao što su “Love and Happiness” Emmyloua Harrisa i Marka Knopflera.

“Želim za vas i s vama otpjevati sve one drage pjesme koje nas već toliko godina raduju i povezuju,” poručuje Tajči u videopozivnici. “Dođite da ponovno zapjevamo zajedno.”